Oбщо: 0,00 лв.
Oбщо: 0,00 лв.

ЧЗВ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Независимо от отдалечеността на населеното място и от обема и килограмите на продуктите – доставката е винаги БЕЗПЛАТНА!

Тъй като складовете се намират в Централна Европа, стандартното време за доставка е между 6 и 12 работни дни, но практиката показва, че най-често продуктите идват за 7-8 календарни дни.

Вашата поръчка ще бъде доставена до Вашата врата на посочения от Вас точен домашен или служебен адрес.

Внедрената система за обслужване на клиенти не позволява доставката  да бъде направена  до офис на Спиди , Еконт или друга куриерска служба, т.е. Вашата поръчка може да бъде доставена единствено до посочения от Вас точен домашен или служебен адрес.

За съжаление, ние не можем да влияем на работата на куриерските служби, така че само в комуникация с тях, Вие можете да потърсите решение по този въпрос, и то разбира се след като получите имейл, че Ви предстои да получите пратка.

Предварително ще получите съобщение или имейл от Спиди, който посочва, кога да очаквате вашата пратка, както и форма, в която може да пренасочите или отложите своята пратка.

За да осигурим възможно най-ниските цени за нашите продукти, сме избрали и  приложили един единствен  НАЧИН ЗА ПЛАЩАНЕ, а именно плащане с ДЕБИТНА или КРЕДИТНА КАРТА в момента, когато правите своята поръчка.

Не, ние нямаме достъп до данните от Вашата банкова карта! Единственото, което виждаме е, че има извършено плащане и съответната сума по това плащане.

Ние нямаме достъп до данните от Вашата банкова карта, тъй като Вие извършвате плащането във виртуален POS терминал, предоставен от myPOS – платформа за парични разплащания, собственост на myPOS Europe Ltd със седалище в Лондон.

1.За да осигурим възможно най-ниските цени, куриерите доставят продуктите директно от складове в Централна Европа до вашия адрес и по този начин се спестяват разходи за поддържане на склад и персонал на територията на България;

2.При този начин на доставка Националната Агенция по Приходите не допуска плащане с наложен падеж.

1.За да осигурим възможно най-ниските цени, куриерите доставят продуктите директно от складове в Централна Европа до вашия адрес и по този начин се спестяват разходи за поддържане на склад и персонал на територията на България;

2.При този начин на доставка Националната Агенция по Приходите не допуска плащане с банков превод.

В момента, в който платите Вашата поръчка и ние я потвърдим, Вие ще получите имейл с прикачена към него фактура.

За съжаление не разполагаме с физически магазин на територията на Република България.

ЛЮБИМИ ПРОДУКТИ

Your wishlist is currently empty.